Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szájmaszk FFP 2KN 95 fehér 1x

Ár:
250 Ft
129 Ft

Arcmaszk KN95 (95% -os részecskéket szűr) Pack

Mennyiség: 1 MASZK

Különálló csomagolású KN95 vagy annál jobb maszkot ajánl a WHO olyan vírusok ellen, mint az influenza és a koronavírus.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Mi az a KN95 Respirator Mask?

A KN95 Respirator Mask egy arcmaszk, amely megvédi a vegyszereket, port és részecskéket a fémolvasztás és feldolgozás gyártásától, valamint a levegőben található egyéb káros anyagoktól.

A maszk szorosan illeszkedik az arc köré, hogy megakadályozza részecskék és káros anyagok bejutását az orrába és a szájába.

A KN95 arcmaszkokat úgy tervezték, hogy a részecskék legalább 95% -át kiszűrjék, 5 szövetréteggel, ami rendkívül hatékonyvá teszi a szűrőrendszert.

Mire használható a KN95 Arcmaszk?

A KN95 alkalmazható annak megakadályozására, hogy az orron és a szájon keresztül káros anyagok kerüljenek a légzőrendszerbe.

Erre több esetben is szükség lehet: - építkezésen a por és egyéb részecskék elleni védelemre - a mezőgazdaságban a por, gőzök, füstök és penészspórák elleni védelemre - az egészségügyben a baktériumok és fertőzések elleni védelemre - személyes használat a terjedés megakadályozására fertőzés önmagától és mások csíráival szembeni védelem érdekében.

A KN95 maszk legfontosabb jellemzői:

- Egyenként csomagolva - 5 réteg - 95% Bakteriális szűrés

Újrafelhasználhatók ezek a maszkok?

Ezek a KN95 respirátoros maszkok eldobhatóak, ezért nem szabad többször mosni vagy használni.

Dobja el az arcmaszkját, és cserélje le egy újra, mielőtt az veszélyt jelentene az érintkezés átadására, vagy mielőtt kevésbé hatékonnyá válnának.

Javasoljuk, ártalmatlanítása minden arcmaszk után az alábbiak bármelyikével: aeroszolgeneráló eljárások (AGP), amelyek Covid-19 specifikus infekciókontroll intézkedések fekvőbeteg.

A maszk vérrel szennyezett, vagy bármely más testnedvekkel való szoros kapcsolat minden potenciálisan fertőző beteg, aki érintkezési óvintézkedéseket igényel.

Kerülje a légzőkészülék belsejének állandó érintését.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!