Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Aurecon fülspray 50ml

Ár:
2.874 Ft

Holt-tengeri oldat aloe vera kivonattal

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A fül külső részének nem megfelelő higiénája gyengítheti a hallójárat átjárhatóságát.

Ezáltal a hangátvitel minősége romlik, mikroorganizmusok keletkezéséhez kedvező feltételek alakulnak ki, ami komoly következményekkel járó egészségügyi problémák forrása is lehet.

A fülzsír nagyon sűrű fiziológiai anyag, amelyet a hallójáratban a nyirokmirigyek termelnek.

Természetes körülmények között a fülzsír védi a fülcsatornát a különféle fertőzésektől.

A fülzsír a hallójárat külső részén képződik.

Amikor a túltermelődik a fülzsír vagy a fül higiénája nem megfelelő, nagyobb mennyiségű fülzsír képződik, amely aztán felhalmozódhat és ún. fülzsírdugó keletkezik.

Ez a dugó befolyásolja a fül tökéletes működését, fülzúgás, fülviszketés és halláscsökkenés alakulhat ki.

A fülzsír túltermelődése esetén fontos a fülnek kíméletes szerekkel történő tisztántartása és ápolása. Az AURECON fülspray - Holt-tengeri oldat Aloe verával - egy természetes, kímélő ionizált oldat, amely anélkül oldja fel a fülzsírt, hogy irritálná a dobhártyát vagy a fül külső részének csatornáját.

Az AURECON fülspray olyan tengeri eredetű aktív nyomelemeket tartalmazó oldat, amelynek használata a mindennapos tisztálkodásra alkalmas. Megelőzi a hallójárat eldugulását és a fülzsír túltermelődését.

Az AURECON fülspray a fül higiénájára kifejlesztett gyengéd, biztonságos és hatékony oldat.

A termék használata az alábbi esetekben javasolt helyettesítheti a klasszikus fültisztító pálcikákat, amelyeknek helytelen használata megsértheti a fület, használatával megszüntethető a füldugulás, amelyet a külső hallójárat csatornájában felhalmozódott fülzsír okozhat, megelőzhető a fülgyulladás, amely a fülzsír vízzel való találkozásakor alakulhat ki (pl. medencében való fürdés után) a termék minden korosztály számára ajánlott, különösen javasolt idősebb korban, mikor a fülben ún. száraz fülzsír termelődik, a termék hallókészüléket használók részére is javasolt, javasolt a problémák megelőzésére azoknak az embereknek, akik poros környezetben dolgoznak, valamint akik különféle légköri nyomásváltozásnak vannak kitéve (pl. búvárok, hegymászók, repülőgépen dolgozó vagy utazó személyek)

Összetétel:

Tengeri eredetű nyomelem alapú oldat, Polysorbat 20, Methylchloroisothiazolinone (and) methylisothiazolinone, Benzalkonium klorid, Aloe vera gél, desztillált víz Az AURECON fülspray - az AURECON fülcseppel együtt - a fül tisztántartásának olyan kelléke, amelynek együttes használata a fül higiéniáját tökéletesen biztosítja. Megkönnyíti a külső hallójárat tisztántartását azáltal, hogy megakadályozza a fölösleges fülzsír lerakódását, miáltal a fülzsír könnyebben eltávolítható.

A terméken lévő szórófej vége védőrésszel van ellátva, ami megakadályozza, hogy a szórófej túlságosan mélyen hatoljon a fülbe.

Használati útmutató:

helyezze az AURECON szórófejet a fülébe és fújjon 1-2x mindkét fülbe úgy, hogy tartsa az adagolót a fül bemenetelénél, hajtsa oldalra a fejét, hogy a folyadék a fülbe kerüljön, szükség esetén újra ismételje meg az eljárást, használat után langyos vízzel öblítse el a szelepet.

Ha a fülspray használata során bármi problémát észlel, kérjük forduljon orvoshoz.

Figyelmeztetés:

Tárolja és használja a terméket szobahőmérsékleten.

Ne használjuk a terméket a hallószerv bármely megbetegedése, a dobhártya sérülése vagy a hallószervben lévő idegen test esetén.

A szórófejet ne helyezze túl mélyre a fülbe, hogy fülét meg ne sértse.

Idősebbek és korlátolt mozgású személyek a terméket másik személy felügyelete mellett használják.

A fülspray esetleges elszineződését és a finom lerakódásokat a termékben található növényi összetevők okozhatják, amelyek semmilyen esetben sem befolyásolják a termék minőségét.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!